Meistä

Meistä

Zsar Outlet Village – Suomen majesteettisin kauppakeskus


Zsar Outlet Village on Suomen ensimmäinen aito outlet-kauppakeskus. Zsarin muodin, kodin ja kauneuden liikkeet edustavat kotimaisia ja kansainvälisiä huippumerkkejä, ja kaikki tuotteet ovat aina ja joka päivä 30-70% normaalihintoja alhaisemmat. Zsar sijaitsee Kymenlaaksossa Vaalimaalla, kivenheiton päässä suurimmalta EU:n ja Venäjän väliseltä raja-asemalta, ja 75-90 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Zsar on Suomen oloissa täysin ainutlaatuinen kauppakeskus – perinteisistä keskuksista se eroaa ennen kaikkea huomattavasti laadukkaamman ja laajemman valikoiman sekä selvästi edullisempien hintojen vuoksi.

Huippubrändit aina 30-70% normaalihintoja edullisemmin

Zsarin tuotevalikoima vaihtelee naisten ja miesten premium-tason muotibrändeistä laadukkaisiin ulkoilu- ja urheilumerkkeihin, lastenvaatteista kenkiin ja kauneudenhoidosta kodin ja keittiön tarvikkeisiin. Joukossa on sellaisiakin brändejä, joita ei Suomessa muualta saa.

Zsar on ympärivuotinen tapahtuma- ja ajanviettopaikka koko perheelle.

Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kussakin liikkeessä myydään vain yhden brändin tuotteita. Tuotteet ovat pääosin edellisen sesongin mallistoa, jolloin ne myydään alennettuun hintaan.

Huippubrändejä

  • Zsarin kylämäisessä miljöössä voi tehdä löytöjä kymmenistä kansainvälisistä ja kotimaisista premiumtason muoti-, kosmetiikka- ja kodintarvikebrändien liikkeistä.

-30-70% normaalihinnoista!

  • Kaikkien tuotteiden hinta on aina vähintään 30-70% normaalihintoja alhaisempi. Tee ostoksia edullisesti vuoden jokaisena päivänä!

Ravintolat ja kahvilat

  • Liikkeiden lisäksi Zsarissa on laadukas kahvilatarjonta, ja se on ympärivuotinen tapahtuma- ja ajanviettopaikka koko perheelle.

Etuja & tarjouksia sinulle

    Liity Zsarin sisäpiiriin ja kuulet tarjouksista ja eduista ensimmäisenä.

    Tilaa uutiskirje