Tietosuojakäytäntö

Zsar Outlet Villagen tietosuojakäytäntö

Tässä kuvattu tietosuojakäytäntö ohjaa tulevien ja nykyisten käyttäjiemme tai asiakkaidemme henkilötietojen keräämistä ja käyttöä.

Olemme sitoutuneet harjoittamaan liiketoimintaa noudattamalla tätä tietosuojakäytäntöä ja voimassa olevia lakeja. Lue tämä tietosuojakäytäntö huolella. Siinä kerrotaan, mitä tietoja keräämme sinusta ja miten käsittelemme tietojasi.

Zsar Outlet Village (”me” eri taivutusmuodoissa) on rekisterinpitäjä (data controller) Yhdistyneen kuningaskunnan vuoden 2018 tietosuojalaissa (Data Protection Act 2018) määritetyllä tavalla.

Palvelujemme (mukaan lukien verkkosivustomme) käytön jatkaminen katsotaan sen hyväksymiseksi, että käyttäjän henkilötietoja kerätään ja käytetään tässä tietosuojakäytännössä määritetyissä tarkoituksissa ja mukaisesti.

Rekisterin nimi
Zsar Outlet Village -outlet -kylän asiakasrekisteri.

Rekisterin pitäjä
Zsar Oy Pohjoisranta 4 lh 97, 00170 Helsinki. Y-tunnus: 2572242-1

Rekisterin yhteyshenkilö
Nimi: Uula Auren
Osoite: Pohjoisranta 4 lh 97, 00170 Helsinki. Puh: +358 50 431 0033. [email protected]

Rekisterissä käsiteltävät henkilötiedot
Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
etunimi
sukunimi
syntymäaika
sähköpostiosoite
sukupuoli
suostumus Zsar Outlet Villagen uutiskirjeen lähettämiseen
evästeet

HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄYTTÄMINEN

Kerromme yleensä tietojen keräämisen yhteydessä, mihin aiomme käyttää henkilötietojasi. Tavallisesti keräämme henkilötietoja sitä varten, että voimme toimittaa sinulle pyytämäsi tuotteet ja palvelut. Käsittelemme henkilötietojasi myös pakottavan lainsäädännön niin vaatiessa sekä laillisten vaateiden toimeenpanemiseksi tai puolustamiseksi. Voimme ajoittain ottaa sinuun yhteyttä sähköpostilla, tekstiviestillä tai postin välityksellä tutkimustarkoituksissa tai erikoistarjouksista ja muista palveluista tiedottamisen tarkoituksissa käyttämällä ensisijaisiksi määrittämiäsi yhteydenottokanavia. 

Pyydämme sinulta tarvittaessa erikseen suostumuksen. Voimme kerätä sinusta seuraavia henkilötietoja: nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, lankapuhelinnumero tai matkapuhelinnumero. Jos käytät verkkosivustoamme, voimme lisäksi kerätä tietoja sinusta tai tietokoneestasi sivustossamme vierailun aikana. Tällaisia tietoja tarvitaan, jotta voit käyttää saatavilla olevia palveluja.

Ilmoittamasi tiedot tai sinusta keräämämme henkilötiedot voidaan siirtää ja tallentaa Euroopan talousalueen (”ETA”) ulkopuoliseen maahan. Henkilötietojasi voivat käsitellä ETA-alueen ulkopuolella toimivat yrityksemme työntekijät tai toimittajiemme työntekijät. ETA-alueen ulkopuolisilla alueilla henkilötietojen suojaamista koskevat lait ja käytännöt todennäköisesti poikkeavat laeista ja käytännöistä ETA-alueella ja voivat joissakin tapauksissa olla niitä heikompia.

KOLMAS OSAPUOLI

Luovutamme henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle vain tuotteiden ja palvelujen toimittamiseen liittyvissä tarkoituksissa tai verkkosivuston hallinnoimisen tarkoituksessa tai suostumuksesi perusteella muissa tarkoituksissa tai lainsäädännön niin edellyttäessä tai salliessa. Luotettuna kolmantena osapuolena toimiva yhteistyökumppanimme Codilink UK Limited (”Codilink”) tuottaa palveluja yrityksemme puolesta sekä verkkosivustoamme vastaavien verkkosivustojen ja yritystämme vastaavien yritysten puolesta. Codilink voi säilyttää ja tallentaa henkilötietojasi yrityksemme puolesta, jotta Codilink voi toimittaa meille tällaiset palvelut. Tällaisessa tapauksessa Codilink toimii yksinomaisena rekisterinpitäjänä vuoden 2018 tietosuojalaissa määritetyllä tavalla.

Jos olet antanut suostumuksesi sille, että Codilink ottaa sinuun yhteyttä sähköpostilla tai tekstiviestillä tiedottaakseen yhteistyökumppaneidensa sinua mahdollisesti kiinnostavista tuotteista ja palveluista, Codilink voi säilyttää ja käyttää henkilötietojasi tässä tarkoituksessa.

HENKILÖTIETOJEN SUOJAAMINEN

Olemme ryhtyneet hallinnollisiin, teknisiin ja fyysisiin toimiin käyttäjien henkilötietojen suojaamiseksi menetykseltä ja varastamiselta sekä luvattomalta käytöltä, tarkastelulta tai muutoksilta. Osa verkkosivustomme alueista voi olla salasanasuojattuja. Jos käytät salasanalla suojattuja verkkosivujamme, voit auttaa huolehtimaan tietosuojastasi pitämällä salasanasi huolellisesti salassa kaikilta muilta. Tarkastamme säännöllisesti tallentamamme henkilötiedot niiden virheettömyyden varmistamiseksi ja päivitämme niitä tarvittaessa. Tiedot, joita ei enää tarvita hyväksyttyyn tarkoitukseen ja joita pakottava lainsäädäntö ei vaadi säilyttämään, tuhotaan turvallisesti noudattamalla tiettyä rutiinia.

PÄÄSY HENKILÖTIETOIHIN

Sinulla on oikeus saada pääsy henkilötietoihin, jotka olemme keränneet sinusta, sekä korjata ja täydentää henkilötietojasi. Ota meihin siinä tapauksessa yhteyttä alla esitetyllä tavalla.

VERKKOSIVUSTON KÄYTTÄMINEN JA EVÄSTEET

Jos käytät verkkosivustoamme, tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme auttaa sinut kirjautumaan käyttäjätilillesi ja verkkosivustomme rajoitetuille alueille, sekä verkkosivuston käytön mahdollistamiseen jatkossa. Voimme käyttää IP-osoitettasi palvelinongelmien määrittämiseksi tai verkkosivustomme hallinnoimiseksi. Voimme laatia käyttäjäliikenteestä analyyseja verkkosivustomme käytön mittaamiseksi ja sivuston sisällön ja palvelujemme parantamiseksi. Analyyseissa käytetään IP-osoitteita ja evästeitä. Voimme käyttää evästeitä myös mahdollistaaksemme sinulle verkkosivustollemme kirjautumisen rekisteröitymisesi jälkeen ja esittääksemme sinulle mukautettua sisältöä seuraavan vierailusi aikana. Eväste on tieto, jonka selainohjelmasi tallentaa tietokoneesi kiintolevylle. Useimmat selainohjelmat hyväksyvät automaattisesti evästeet. Evästeiden automaattisen hyväksynnän voi kuitenkin useimmiten poistaa käytöstä muuttamalla selainohjelman asetuksia. Jos kiellät evästeiden käytön, kielto voi vaikuttaa haitallisesti käyttämäsi verkkosivuston toimintaan.

TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUUTOKSET

Kaikki tietosuojakäytäntöön tehdyt muutokset julkaistaan tällä sivulla. Ilmoitamme muutoksista tarvittaessa sähköpostilla käyttäjälle.
Kehotamme tarkastamaan tietosuojakäytäntömme säännöllisesti sen varmistamiseksi, että olet lukenut viimeisimmän version ja ymmärrät henkilötietojesi käsittelytavat yrityksessämme. Jos jatkat palvelujemme tai verkkosivustomme käyttöä näihin ehtoihin tehtyjen muutosten julkaisemisen jälkeen, sinun katsotaan hyväksyvän tällaiset muutokset. Tietosuojakäytännön tämä versio astui voimaan 14.01.2019.

YHTEYDENOTOT

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai jos et enää halua saada Zsar Outlet Villagelta viestejä, voit ilmoittaa siitä meille lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen [email protected] merkitsemällä viestin aiheeksi ”Zsar Outlet Village” tai kirjoittaa meille osoitteeseen Zsar Outlet Village, c/o Data Protection Coordinator, Coniq, 3rd Floor, 15 Long Lane, London, EC1A 9PN.

ETUJA & TARJOUKSIA SINULLE

Liity Zsarin sisäpiiriin ja kuulet tarjouksista ja eduista ensimmäisenä.

Tilaa!

Aukioloajat:

  • Ma–Su: 10–18

Miten perille?

Zsar Somessa: