ZSAR OUTLET VILLAGE

ZSAR OUTLET VILLAGE

Zsar Outlet Village – Finlands mest storslagna köpcentrum

Zsar är unikt i Finland. Det skiljer sig från traditionella centrum framförallt tack vare ett bredare sortiment av mycket högre kvalitet och märkbart fördelaktigare priser.

Kvalitetsvarumärken alltid 30-70% billigare än normalpris

Zsar är som en liten by och i två skeden etableras här sammanlagt runt 110 internationella och inhemska premium- och lyxvarumärken inom mode, smycken och husgeråd med sina egna butiker. Samtliga produkter säljs alltid till priser som är minst 30-70% lägre än normalpris. Sortimentet sträcker sig från internationella modevarumärken för kvinnor och män till högklassiga frilufts-och sportvarumärken, från barnkläder till skor, och från skönhetsvård till accessoarer för hem och kök. Här finns även varumärken man inte hittar på annat håll i Finland.

Förutom butikerna har Zsar ett högklassigt utbud av restauranger och kaféer och är ett utmärkt sätt att tillbringa tiden året runt – med sysselsättning för hela familjen.

Varje varumärke har sin egen butik – med några få undantag. Produkterna är huvudsakligen från föregående kollektion varvid de säljs till nedsatta priser.

Många varumärken

  • Zsar är som en liten by och i två skeden etableras här sammanlagt runt 110 internationella och inhemska premium- och lyxvarumärken inom mode, smycken och husgeråd med sina egna butiker.

-30-70% av normalpris!

  • Samtliga produkter säljs alltid till priser som är minst 30-70% lägre än normalpris. Shoppa billigt året om!

Restauranger och kaféer

  • Förutom butikerna har Zsar ett högklassigt utbud av restauranger och kaféer och är ett utmärkt sätt att tillbringa tiden året runt – med sysselsättning för hela familjen.