HUGO

Hugo Boss on yksi maailman johtavista premium-tason muotitaloista. Sen kaksi brändiä, BOSS ja HUGO, edustavat molemmat tinkimätöntä laatua ja aikaa seuraavaa muotia tyyliä naiselle ja miehelle.

HUGO-mallisto on suunniteltu niille, jotka ottavat omaa lähestymistapaansa tyyliin, ja se tarjoaa täyden valikoiman räätälöityjä ja arkiasuja muodikkaalla asenteella.

HUGO Menswear esittelee teräviä leikkauksia ja siistejä malleja, jotka ovat status quon ulkopuolella. Räätälöinnin ytimessä ja vahvalla rento vaikutuksella HUGO kyseenalaistaa vakiintuneet käsitykset miesten vaatteista luodakseen vaatteita niille, jotka johtavat eikä seuraavat. HUGO-miehen ainoa sääntö tyylin suhteen: olla aito itsensä eikä mitään muuta.

HUGO Womenswear -mallisto tarjoaa tyylejä, jotka ovat täynnä rohkeaa asennetta, aina modernista räätälöinnistä juhlamekkoihin ja arkivaatteisiin. Ei ole sääntöjä. Kaikki voidaan sekoittaa kaiken kanssa. HUGO-nainen näkee muodin itseilmaisun muotona ja ymmärtää vaatteiden muuntavan voiman.

Varaa aika henkilökohtaiselle virtuaaliselle shoppailuajalle WhatsApp-, FaceTime- tai ihan tavallisena puheluna:

040 713 5124

Tai sähköpostitse:
[email protected]