Body With Love

Body With Love on myymälä, joka edustaa Pohjoismaissa Euroopan kärkituotteisiin lukeutuvia luonnonkosmetiikan tuotemerkkejä, kuten Arganour, Youth Lab, Pasmedic, Intra, New Anna Cosmetics, Bellaro, Phytorelax, Lamazuna ja Green Emporium. Näillä kaikilla tuotesarjoilla on yhteensä yli 20 luonnonkosmetiikkasertifikaattia. Aidossa luonnonkosmetiikassa ainesosat ovat aina luonnollisia, mahdollisimman vähän prosessoituja raaka-aineita kuten, kasviöljyjä, luonnollisia vahoja ja rasvoja, yrttiuutoksia ja kukkaisvesiä.

Viisi tärkeää asiaa, jotka sinun tulisi tietää:

• Kosmeettisella valmisteella tarkoitetaan ainetta tai seosta, joka ulkoisesti käytettynä ihmiskehossa puhdistaa, muuttaa tuoksua, muuttaa ulkonäköä, pitää hyvässä kunnossa, estää hajuhaittoja, suojaa kehon ulkoisia osia kuten ihoa, hiuksia, ihokarvoja, kynsiä ja huulia.

• Aidossa luonnonkosmetiikassa ainesosat ovat luonnollisia, mahdollisimman vähän prosessoituja raaka-aineita kuten mm. kasviöljyjä, luonnollisia vahoja ja rasvoja, yrttiuutoksia ja kukkaisvesiä.

• Luonnonkosmetiikka ei välttämättä ole allergeeniton tai yliherkkyyksiä aiheuttamaton. Allergikon näkökulmasta on hyvää se, etteivät ne sisällä yleisesti allergisoivia säilöntäaineita tai atsovärejä. Ennen käyttöä levitä ensin pieni osa ihollesi ja varmista, että et ole allerginen tai yliherkkä tuotteelle.

• Tärkeää on ottaa huomioon tuotetta valittaessa, että toimittaja pystyy luotettavalla tavalla osoittamaan mm. raaka-aineen alkuperän.

• COSMOS-standardi on luonnon- ja luomukosmetiikan alalle tehty eurooppalainen sertifikaatti, josta on sopinut joukko suurimpia eurooppalaisia sertifioijia. Luonnonkosmetiikkaa voi olla ilman sertifiointejakin, mutta valmistajan on kyettävä todistamaan se kuluttajalle.

Myymälän poikkeusaukioloajat:
Lauantaina klo 10.00-16.00.
Sunnuntaina myymälä on suljettuna.

 

 

 

 

Yhteystiedot

Aukioloajat:

  • Ma–Pe: 11–18
  • La–Su: 10–18

Miten perille?

Zsar Somessa: