Catmandoo avaa ovensa 5.11!

Kotimainen ulkovaatteisiin keskittyvä vaatebrändi Catmandoo avaa ovensa Zsar Outlet Villagessa perjantaina 5.11.2021.

Catmandoo on vuonna 1974 perustettu suomalainen vaatemerkki. Brändin on perustanut kaksi freestyle-laskijaa, joiden tavoite oli luoda aktiivinen mallisto ulkoiluun ja lasketteluun vaativimmissakin olosuhteissa. Brändi tarjoaa kuluttajille valikoiman kenkiä, vaatteita ja asusteita vapaa-ajalle ja eri liikuntamuotoihin. Brändi suunnittelee mallistonsa itse Suomessa.

Catmandoolle myönnettiin vuonna 2019 Design from Finland- merkki. Tämä merkki viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta.

Brändin valikoimaan kuuluu takit, housut, jalkineet, Midlayer tuotteet, housut, shortsit, hameet ja asusteet.

Tervetuloa nauttimaan avajaistunnelmasta ja tekemään upeita löytöjä avajaistarjouksista!

ETUJA & TARJOUKSIA SINULLE

Liity Zsarin sisäpiiriin ja kuulet tarjouksista ja eduista ensimmäisenä.

Tilaa!

Aukioloajat:

  • Ma–Pe: 11–18
  • La–Su: 10–18

Miten perille?

Zsar Somessa: