ALE ON ALKANUT: Joulun suosikkilahjat pukinkonttiin outlet-hinnoin!

Onko täällä kilttejä hintoja? No kyllä on, katso vaikka!

Älä ota stressiä joululahjaostoksista, vaan tee ne helposti ja vaivatta meillä, samalla tätä maagista tunnelmaa fiilistellen. Teemme parhaamme, että päiväsi olisi mahdollisimman kiireetön ja huoleton. Iloitse tunnelmasta yhdessä tärkeiden ihmisten kanssa tai miksi et ottaisi omaa aikaa ihan vain itselle, koska olet sen ansainnut. Nähdään Zsarissa!

On kunnia toimia pukin apurina, tässä vinkkejä mitä paketoida lapsille pukinkonttiin. Joulu on ilahduttamisen aikaa!

 

Joululahjaideoita kaikille. Meiltä löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto!

Guess tarjoaa hillitystä arkityylistä aina rohkeisiin kuoseihin, jotka huokuvat energistä asennetta. Tästä syystä brändi tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin. Nyt on syytä tehdä viime hetken löydöt pukinkonttiin Guessiltä, sillä nyt valikoituja tuotteita jopa 50% alennuksella.

 

ETUJA & TARJOUKSIA SINULLE

Liity Zsarin sisäpiiriin ja kuulet tarjouksista ja eduista ensimmäisenä.

Tilaa!

Aukioloajat:

  • Ma–Ti: Suljettu
  • Ke–Pe: 11:30–18
  • La–Su: 10–18

Miten perille?

Zsar Somessa: