Poikkeusaukioloajat 18.3 lähtien

Zsar Outlet Village rajoittaa aukioloaikoja toistaiseksi koronavirustilanteesta johtuen.

Suomen ensimmäinen Outlet-kylä Zsar Vaalimaalla lyhentää päivittäisiä aukioloaikoja keskiviikosta 18. maaliskuuta 2020 alkaen toistaiseksi. Aukioloa lyhennetään illan tunneista ja Outlet-kylä on auki joka päivä 10 – 17 välisenä aikana normaalin 10 – 19 välisen aukiolon sijaan.

Aukiolon rajoittamispäätös on tehty liikkeidemme toivomuksesta läheisessä yhteistyössä outlet-kylässä toimivien tahiojen kanssa. Haluamme näin omalta osaltamme vaikuttaa kaikin mahdollisin toimin koronaviruksen vaikutusten minimoimiseksi. Outlet-kylän asiakkaiden sekä työntekijöiden turvallisuus ja hyvinvointi ovat aina etusijalla päätöksiä tehtäessä.

Olemme jo tässä vaiheessa tehostaneet ja lisänneet yleisten tilojen siivousta sekä huolenpitoa pitääksemme yleisen hygienian ja siivouksen tason mahdollisimman korkeana.

Valtioneuvoston suosituksesta olemme päättäneet myös peruuttaa ja lykätä keväälle suunnitellut isot erilliset yleisötapahtumat Zsar Outlet Villagen alueella.

Seuraamme jatkuvasti viranomaisohjeistusta koronavirustilanteen osalta ja tulemme toimimaan ohjeistusten mukaisesti.

Vallitsevasta tilanteesta huolimatta toivotamme asiakkaat tervetulleiksi Zsar Outlet Village – ostoskylään. Pahoittelemme asiakkaillemme aukioloaikojen muutoksesta, sekä erillisten tapahtumien peruuntumisesta, mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Zsar Outlet Village
Rouvanmäentie 3
49930 Vaalimaa

Lisätietoja:
Petteri Terho
040 54 55 863
[email protected]

 

 

ETUJA & TARJOUKSIA SINULLE

Liity Zsarin sisäpiiriin ja kuulet tarjouksista ja eduista ensimmäisenä.

Tilaa!