Skechers GoWalk – Mukavien kenkien salaisuus

 

Monet ihmiset tekevät työtä, jossa ollaan jalkojen päällä lähes koko työpäivän ajan. On vaikea kuvitella tarjoilijaa, myyjää tai kampaajaa tekemässä työtään istuen. Ei siis ole ihme, että työssään paljon seisovat ja kävelevät valitsevat kenkänsä puhtaasti mukavuuden perusteella. Mutta mitä mukavat kengät sitten tarkoittavat?

Skechers GoWalk 4 naisten kengissä on iskunvaimentava 5GEN- pohjallinen sekä painetta lievittävä Skechers Goga Max- pohjallinen, joiden ansiosta kävelykokemuksestasi tulee entistä parempi. GoWalk 4 mallin kengät ovat erittäin suosittuja, koska ne ovat kevyet, mukavat ja niissä on urheilullinen muotoilu.

GoWalk 4 kokoelman kengät ovat erinomaiset heille, jotka ovat jalkojen päällä koko ajan ja tarvitsevat täydellistä mukavuutta kengiltään koko päiväksi.

Hyödyllisiä suosituksia kenkien valintaan voivat antaa he, jotka kävelevät työpaikallaan valtavia määriä. “En voi sanoin kuvailla sitä mukavuuden astetta, joka näillä kengillä on!” Muun muassa näin kuvaillaan Skechersin GoWalk -kenkiä. Tämä malli on kerännyt suuren määrän positiivista palautetta: GoWalk on saanut 5 tähden arvosteluja jo 20 000 kertaa amazon.com sivun arvosteluissa.

Skechers GoWalk  on ihana valinta työkengäksi. Slip In -mallin kengät on helppo sujauttaa jalkaan. Näitä kenkiä voi vain rakastaa. Sillä ei ole väliä, kuinka kauas olet menossa – nämä kengät eivät koskaan tule pysäyttämään sinua.

Skechers -tuotemerkki tunnetaan kaikkialla maailmassa – heidän mukavia ja tyylikkäitä tuotteitaan löytyy 3 500 myymälästä 170 maasta. Jokaisessa kenkäparissa yhdistyy ihanteellisesti mukavuus, tyyli ja laatu sekä innovatiivinen tekniikka.

Zsar Outlet Villagessa Skechers GoWalk  lenkkareita sekä muita naisten kävelykenkiä on saatavilla kauniissa eri väreissä ja malleissa.

Skechers GoWalk3 hinta Zsarissa 69€ (normaalisti 99€)

Skechers GoWalk4 hinta Zsarissa 75€ (normaalisti 109€)

ETUJA & TARJOUKSIA SINULLE

Liity Zsarin sisäpiiriin ja kuulet tarjouksista ja eduista ensimmäisenä.

Tilaa!

Aukioloajat:

  • Ma–Pe: 11–18
  • La–Su: 10–18

Miten perille?

Zsar Somessa: