Zsariin avautuu useita liikkeitä loka- ja marraskuussa

Zsariin avautuu useita uusia liikkeitä loka- ja marraskuussa – uusien brändien joukossa Lexington, UGG, Handstich, Diesel ja L’Occitane.

Ruotsalainen sisustus- ja vaatemyymälä Lexington ja mm. UGG, Timberland ja Lacoste kenkiä tarjoava Best Brands avautuvat 18.10., saksalainen ulkovaatemerkki Handstich myöhemmin lokakuussa. Dieselin ja L’Occitannen avajaiset ajoittuvat marraskuuhun.

Zsar Outlet Village juhlistaa useiden uusien liikkeiden tässä ja ensi kuussa. ToimitusjohtajaSteven Cunninghamon tyytyväinen kehitykseen.

– UGGin ja Timberlandin kengät ovat täydellisiä juuri tähän sesonkiin, joten liikken avaus ei voisi osua parempaan ajankohtaan. Lexington on merkki, jota asiakkaamme ovat toivoneet Zsariin ja iloitsemme voidessamme toteuttaa tämän toiveen.

Handstich, laadukas saksalainen ulkoiluvaatemerkki puolestaan täydentää hienosti Zsarin urheilu-, ulkoilu- ja retkeilytarjontaa. Myös Handstich avaa lokakuun aikana. Marraskuussa ovensa avaavat Diesel Ja L’Occitanne.

– On hienoa toivottaa Diesel ja L’Occitanne tervetulleeksi Zsariin. Myymälöiden avajaisia vietetään juuri sopivasti Black Friday -viikonlopun edellä, mikä antaa niille lentävän lähdön, kertoo Cunnigham.

 

Venäläisten asiakkaiden määrä kasvussa

Kesäkuukaudet olivat varsin vilkkaat Zsarissa sekä suomalaisten että venäläisten asiakkaiden osalta. Venäläisten asiakkaiden määrä on jatkanut kasvuaan myös syksyn ensimmäisten kuukausien aikana.

– Olemme lisänneet markkinointiamme Venäjällä kesän aikana ja jatkaneet mainontaa myös syksyllä. Panostusten tulokset alkavat nyt näkyä, selittää Cunningham.

– Tax free -myynnin osuus on kasvanut merkittävästi verrattuna kevätkuukausiin. Samoin verkkosivustovierailuista enemmistö tulee nykyään Venäjältä, vaikka sivustovierailut Suomesta ovat pysyneet yhtä korkealla tasolla kuin aikaisemminkin. Uskon, että tämä trendi tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa.

 

Tavoitteena 10 uutta liikettä vuonna 2020

Positiivisesta kehityksestä huolimatta Steven Cunningham tiimeineen eivät ole hidastamassa tahtia, pain vastoin. Vuoden 2020 tavoite on kymmenen uutta myymälää. Cunninghamin mukaan seeuraava avajaisaalto osuu kevääseen.

– Hyvin harvat brändit avaavat liikkeitä vuoden ensimmäisen kvartaalin aikana. Kiinnostus Zsaria kohtaan on nyt runsasta ja uskon, että meillä on huhtikuusta alkaen luvassa lukuisia uusia avajaisia aina pitkälle kesään, summaa Cunningham.

 

Lisätiedot:

(In English)                                                                                             (suomeksi)
Steven Cunningham, toimitusjohtaja                                                Anna Homén, markkinointijohtaja

[email protected]/ +358 50 428 8180                            [email protected] / + 358 50 300 3656

 

Zsar Outlet Village

Zsar on suomen ensimmäinen premium outletkylä, joka sijaitsee vilkkaan Vaalimaan raja-aseman välittömässä läheisyydessä Pietarin ja Helsingin puolivälissä. Zsarin brändeihin lukeutuvat mm.  Adidas, Armani, Boss, Roberto Cavalli. www.zsar.fi

Zsar Outlet Village

Missit - Zsar Outlet Village

ETUJA & TARJOUKSIA SINULLE

Liity Zsarin sisäpiiriin ja kuulet tarjouksista ja eduista ensimmäisenä.

Tilaa!