Uusi brändi O bag avataan lauantaina!

Meillä on ilo ilmoittaa, että upea O bag avaa liikkeensä Zsariin lauantaina 3.8.!

 

O bag valmistaa tuotteensa Italiassa. Brändi on tunnettu kustomoitavista laukuistaan, jotka jokainen voi suunnitella itselleen mieleisiksi. Heidän valikoimastaan löytyy myös kelloja, aurinkolaseja, rannerenkaita ja kenkiä. Kaikki O bagin tuotteet ovat suunniteltu, niin että ne voidaan kustomoida erilaisiksi kokonaisuuksiksi lisäämällä niihin mieleisiä valikoimasta löytyviä asusteita. Voit siis uudistaa ja muokata tuotteitasi mieleisiksi tai vaikka asuusi sopiviksi vaihtamalla niihin lisättäviä asusteita sekä niiden yhdistelmiä.

O bagin avajaisia vietetään lauantaina 3.8. Luvassa on mm. karkkia ja huikea avajaistarjous – kaikki tuotteet 30% lisäalennuksessa vain ensi lauantaina, sunnuntaina ja maanantaina!

Suunnittele oma O bag -laukku 3.8.-11.8. välillä Zsarin liikkeessä ja postaa siitä kuva Facebookissamme kilpailujulkaisun kommentteihin ja voit voittaa kyseisen laukun itsellesi! Lue lisää kilpailusta ja sen säännöistä Zsarin Facebookista.

Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille!

ETUJA & TARJOUKSIA SINULLE

Liity Zsarin sisäpiiriin ja kuulet tarjouksista ja eduista ensimmäisenä.

Tilaa!

Aukioloajat:

  • Ma–Pe: 10–20
  • La–Su: 10–18

Zsar Somessa: