ZSARIN ESITTELYSSÄ: LE CREUSET

Ranskalaisia korkealaatuisia ja käsintehtyjä keittiötarvikkeita jo vuodesta 1925!

 

Laadukkaita ja yksilöllisiä tuotteita aloittelijoille sekä kokeneemmillekin kotikokeille. Le Creusetin tuotteet mahdollistavat kehittymisen ja onnistumisen kulinaristisessa seikkailussa omassa keittiössäsi sekä ruokapöydän ääressä!

 

 

Le Creuset valmistaa laadukkaita keittiötarvikkeita: jokaiseen tarpeeseen viinilaseista pullonsulkijoihin ja valurautapadoista paistinpannuihin sekä lautasiin.

Le Creustille on tärkeää kehittää tuotteitaan jatkuvasti, säilyttäen samalla alkuperäiset käsityöperinteet. Jokainen valurauta-astia on yksilöllinen, sillä hiekkamuotit rikotaan niiden käytön jälkeen. Le Creusetin tuotteiden laadusta pitävät huolta 15 asiantuntijaa, jotka tutkivat käsityönä jokaisen valurautatuotteen, jotta ne noudattavat brändin korkeita laatustandarteja. Le Creuset haluaa vaalia uniikkia muotoilua, käytännöllisyyttä, toimivuutta ja pienienkin yksityiskohtien laadukkuutta.

 

 

Le Creusetin identiteetistäkin tuttu hehkuvan liekin oranssi on saanut inspiraationsa sulasta valuurauta-astioiden raaka-aineesta, joka muistuttaa laavan väriä – siksi nimi Volcanic. Myös yrityksen logo ja tuotteiden pakkausten väri johtavat juurensa tästä. Le Creusetin upeat, kirkkaan väriset tuotteet ovat syntyneet keskelle tummia ja raskaita keittiön varusteita sekä tarvikkeita. Heidän innovaationaan on luoda ihmisille pirteämpiä keittiötuotteita.

 

 

Nykyään Le Creuset valmistaa yli 120 eri väriä eri puolille maailmaa ja uusia sävyjä syntyy koko ajan. Skandinavian markkinoilla on saatavilla yli 10 eri väriä, joista osa on klassikoita, jotka ovat saatavilla koko ajan ja osa ajankohtaisia sisustus- ja asumistrendien innoittamia kausivärejä. Kausivärien valikoima vaihtelee koko ajan. Le Creusetin erikoisuus ovat kauniit liukuvärjätyt tuotteet.

Le Creusetin tuotteiden värit toimivat hyvin yksin sekä toisiinsa sekoitettuna ja yhdistettynä. Oli tyylisi sitten klassinen, rustiikki, värikäs tai minimalistinen – Le Creuset on sinua varten.

 

Zsarista saat tämän upean merkin laadukkaita tuotteita brändin normaalihintoja edullisemmin. Tervetuloa tutustumaan!

ETUJA & TARJOUKSIA SINULLE

Liity Zsarin sisäpiiriin ja kuulet tarjouksista ja eduista ensimmäisenä.

Tilaa!

Aukioloajat:

  • Ma–Pe: 10–20
  • La–Su: 10–18

Miten perille?

Zsar Somessa: