Tiesitkö nämä viisi asiaa Armanista?

Milanolainen muotitalo Armani edustaa muodin ja kauneuden tyylikästä luksusta. Suomen ensimmäinen Armani-myymälä avataan marraskuun lopussa Zsariin. Liike on kooltaan noin 320 m2.

  1. Armani on yksi maailman arvostetuimmista brändeistä. Giorgio Armanin vuonna 1975 perustama muotitalo on myös yksi niistä harvoista huippumuotimerkeistä, jotka ovat edelleen perustajansa omistuksessa. Hillityn eleganssin ja minimalismin nimeen vannovaan muoti-imperiumiin kuuluu vaatteiden ja asusteiden lisäksi ammattilaisten ylistämät kauneus- ja tuoksusarjat, sisustusmallisto, ravintoloita, floristipalveluja sekä viiden tähden nimikkohotellit Dubaissa ja Milanossa.
  2. Richard Geren puvut räjäyttivät suosion. Richard Geren supertyylikkäät Armani-puvut nähtiin1980-luvun hittielokuvassa American Gigolo. Samaan aikaan myös tv-sarja Miami Vice lisäsi Armani-tyylin suosiota. Filmitähdet halusivat Armanin vaatettavan heitä myös elokuvakulissien ulkopuolella. Armanin asuja on nähty sadoissa elokuvissa, muun muassa The Wolf of Wall Street ja Yön ritari-leffoissa.
  3. Giorgio Armani toi huippumuodin punaiselle matolle. Armanin nimeen vannovat muun muassa näyttelijät George Clooney ja Leonardo DiCaprio. Näyttelijä Cate Blanchett toimii myös muotitalon brändilähettiläänä. Giorgio Armani on avantgardistisista esiintymisasuistaan tunnetun Lady Gaganluottovaatettaja ja suunnitellut artistille useita uniikkeja kiertueasuja. Emporio Armanin mainoskasvoina on nähty muun muassa David ja Victoria Beckham, Cristiano Ronaldo ja Rihanna.
  4. Armanin urheiluvaatemerkki on EA7. Giorgio Armanitunnetaan vannoutuneena urheilun ystävänä, joka muun muassa omistaa osan milanolaisesta koripallojoukkueesta Olimpia Milanosta. Oma urheilivaatemerkki EA7 lanseerattiin vuonna 2004.Giorgio Armanin suunnittelemissa asuissa on nähty niin Italian olympiajoukkue kuin Englannin jalkapallomaajoukkue.
  5. Acqua Di Gio Hommeon maailman suosituin miesten tuoksu. Armanin kulttiparfyymi lanseerattiin vuonna 1996. Sitä on myyty yli 25 miljoonaa kappaletta.

ETUJA & TARJOUKSIA SINULLE

Liity Zsarin sisäpiiriin ja kuulet tarjouksista ja eduista ensimmäisenä.