Tiesitkö nämä viisi asiaa Armanista?

Milanolainen muotitalo Armani edustaa muodin ja kauneuden tyylikästä luksusta. Suomen ensimmäinen Armani Outlet -myymälä sijaitsee Zsarissa. Liike on kooltaan noin 320 m2.

  1. Armani on yksi maailman arvostetuimmista brändeistä. Vuonna 1975 perustettu muotitalo on myös yksi niistä harvoista huippumuotimerkeistä, jotka ovat edelleen perustajansa omistuksessa. Hillityn eleganssin ja minimalismin nimeen vannovaan muoti-imperiumiin kuuluu vaatteiden ja asusteiden lisäksi ammattilaisten ylistämät kauneus- ja tuoksusarjat, sisustusmallisto, ravintoloita, floristipalveluja sekä viiden tähden nimikkohotellit Dubaissa ja Milanossa.
  2. Richard Geren puvut räjäyttivät suosion. Geren supertyylikkäät Armani-puvut nähtiin 1980-luvun hittielokuvassa American Gigolo. Samaan aikaan myös tv-sarja Miami Vice lisäsi Armani-tyylin suosiota. Filmitähdet halusivat Armanin vaatettavan heitä myös elokuvakulissien ulkopuolella. Armanin asuja on nähty sadoissa elokuvissa, muun muassa The Wolf of Wall Street ja Yön ritari-leffoissa.
  3. Armani toi huippumuodin punaiselle matolle. Armanin nimeen vannovat muun muassa näyttelijät George Clooney ja Leonardo DiCaprio. Näyttelijä Cate Blanchett toimii myös muotitalon brändilähettiläänä. Armani on avantgardistisista esiintymisasuistaan tunnetun Lady Gaganluottovaatettaja ja suunnitellut artistille useita uniikkeja kiertueasuja. Emporio Armanin mainoskasvoina on nähty muun muassa David ja Victoria Beckham, Cristiano Ronaldo ja Rihanna.
  4. Armanin urheiluvaatemerkki on EA7. Oma urheilivaatemerkki EA7 lanseerattiin vuonna 2004, ja näissä asuissa on nähty niin Italian olympiajoukkue kuin Englannin jalkapallomaajoukkuekin.
  5. Acqua Di Gio Homme on maailman suosituin miesten tuoksu. Armanin kulttiparfyymi lanseerattiin vuonna 1996. Sitä on myyty yli 25 miljoonaa kappaletta.

ETUJA & TARJOUKSIA SINULLE

Liity Zsarin sisäpiiriin ja kuulet tarjouksista ja eduista ensimmäisenä.

Tilaa!

Aukioloajat:

  • Ma–Pe: 10–20
  • La–Su: 10–18

Zsar Somessa: