Suomen ensimmäinen huippumuodin outlet-kylä avataan 29.11.2018

Suomen ensimmäinen outlet-kylä aukeaa 29.11.2018. Zsar Outlet Village on Suomessa täysin uudenlainen kauppakeskus. Zsariin tulee ensimmäisessä rakennusvaiheessa yli 60 kansainvälistä ja kotimaista brändiä omilla liikkeillään. Zsarin valikoima poikkeaa täysin perinteisistä suomalaisista kauppakeskuksista – mukana on monia sellaisia merkkejä, joita ei saa mistään muualta. Zsarissa on Suomen ensimmäinen Armanin liike, Suomen ensimmäinen Braccialinin laukkuliike, Flavio Castellanin naistenvaateliike, suurin adidaksen liike,

Jokaisen tuotteen hinta on joka ainoa päivä vähintään 30% normaalihintoja edullisempi. Valikoimiin kuuluu muotia arkeen, vapaa-aikaan, työhön ja juhlaan sekä huippumerkkejä kauneudehoitoon, ulkoiluun, urheiluun, kotiin ja keittiöön.

Zsar sijaitsee Kymenlaaksossa Vaalimaalla, Suomen ja Venäjän rajalla, alle 1,5 tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta, reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Kotkasta ja 45 minuutin päässä Lappeenrannasta.

ETUJA & TARJOUKSIA SINULLE

Liity Zsarin sisäpiiriin ja kuulet tarjouksista ja eduista ensimmäisenä.

Tilaa!

Aukioloajat:

  • Ma–Pe: 10–20
  • La–Su: 10–18

Zsar Somessa: