Osprey London – yksi prinsessa Dianan lempimerkeistä

Osprey London tunnetaan huippulaadukkaista asusteistaan ja ihanista lifestyle-tuotteistaan. Osprey Londonin 200 m2:n liike Zsarissa on brändin ensimmäisen Ison-Britannian ulkopuolella oleva liike.

Menestystarina alkoi käsintehdyistä vöistä. Graeme Ellisdon perusti Osprey Londonin vuonna 1980 vain 500 punnan turvin. Aluksi yrityksen valikoimaan kuului ainoastaan käsintehtyjä nahkavöitä, joita tuolloin 25-vuotias Ellisdon suunnitteli ja valmisti vanhaan latoon perustamassaan työhuoneessa. Erottuakseen muista asustevalmistajista Ellisdon päätti jo varhain panostaa laajaan värivalikoimaan.

Jokainen Osprey London -tuote on laatutarkastettu. Britannian suurimmat jälkeenmyyjät kiinnostuivat nopeasti Osprey Londonin huippulaadukkaista vöistä, ja brändi alkoi laajentaa valikoimaansa laukkuihin ja muihin nahka-asusteisiin. Ylellinen nahka ja perinteiset valmistusmenetelmät ovat Osprey Londonille kaiken suunnittelun lähtökohta ja laatu tärkein arvo. Sen vuoksi jokainen myyntiin pääsevä tuote käy läpi tarkan laadun tarkastuksen brändin pääkonttorissa Englannissa.

Myös prinsessa Diana rakasti Osprey Londonia. Koska Osprey London oli yksi prinsessa Dianan lempimerkeistä, Graeme Ellisdon kävi Kensingtonin palatsissa esittelemässä mallikappaleita prinsessalle.

Nahkalaukkuja luodaan 3D-tekniikalla. Osprey London on tunnettu aikaa kestävistä laukkumalleistaan, joita valmistetaan kauden trendiväreissä. Ellisdon on paljastanut, ettei hän suunnittele uusia malleja kynällä luonnostellen, vaan laukuista luodaan 3D-mallikappale, jota hiotaan niin kauan, kunnes jokainen yksityiskohta tyydyttää.

Sisustaja hurmataan jo liikkeen tunnelmalla. Graeme Ellisdonin ja hänen vaimonsa Alexin intohimoinen suhtautuminen sisustamiseen näkyy perheyrityksen liikkeissä, jotka on viimeistelty pariskunnan omilla matkamuistoesineillä ja uniikeilla huonekaluilla. Myös Osprey Londonin valikoimaan kuuluu nykyisin pieniä sisustusesineitä ja lahjatavaroita aina valokuvakehyksistä tuoksukynttilöihin.

ETUJA & TARJOUKSIA SINULLE

Liity Zsarin sisäpiiriin ja kuulet tarjouksista ja eduista ensimmäisenä.

Tilaa!

Aukioloajat:

  • Ma–Pe: 10–20
  • La–Su: 10–18

Miten perille?

Zsar Somessa: