Adidas, Iceberg ja Lindt avaavat liikkeen Zsar Outlet Villageen

Maailman suurimpiin urheilumerkkeihin lukeutuva adidas, italialainen luksusmuotimerkki Iceberg ja sveitsiläinen suklaavalmistaja Lindt avaavat omat liikkeensä parhaillaan rakenteilla olevaan Zsar Outlet Village -ostoskylään. Suomen ensimmäinen outlet-keskus avataan loppuvuodesta.

Adidas on vahva lisä Zsariin tulevaan urheilu- ja vapaa-ajan merkkien valikoimaan. Lindt puolestaan on yksi maailman suurimpia ja tunnetuimpia suklaavalmistajia ja yksi parhaiten menestyvistä brändeistä Euroopan outleteissa. Vuonna 1974 perustettu, luksustason naisten- ja miesten katumuodistaan tunnettu Iceberg avaa Zsarissa ensimmäisen liikkeensä Suomessa. 

Muita Zsariin tulevia kansainvälisiä merkkejä ovat muun muassa Armani, Bagatt, Braccialini, Flavio Castellani, Guess, Hugo Boss, Le Creuset ja Maya Maya.

”Tuomme Suomeen kansainvälisiä brändejä, monia meillä kokonaan uusiakin, jotka uskovat vahvasti Zsarin vetovoimaan Pohjoismaiden ensimmäisenä aitona ostosmatkakohteena. Erottuva brändivalikoima, edullinen hintataso ja ainutlaatuinen kylämiljöö tulevat houkuttelemaan niin suomalaisia asiakkaita kuin venäläisiä ja aasialaisia ostosturisteja”, sanoo Zsarin toimitusjohtaja Sami Vainiomäki.

“Adidas on yksi maailman johtavista urheilubrändeistä verkko- ja kivijalkakaupassa, outlet-sektori mukaan lukien. Adidaksella ja Zsarilla on yhteinen tavoite ainutlaatuisen asiakas- ja brändikokemuksen luomisessa”, sanoo yhtiön Pohjoismaiden retail-toiminnoista vastaava Martins Freidenfelds.

”Lähdemme suurin odotuksin mukaan Zsariin, josta on tulossa poikkeuksellisen houkutteleva ostosmatkakohde niin suomalaisille kuin venäläisille kuluttajille”, uskoo Lindtin Pohjoismaiden toimitusjohtaja Patrick Faeh.

Vaalimaalle Suomen ja Venäjän rajalle loppuvuodesta avautuva Zsar Outlet Village on Suomen ensimmäinen outlet-kauppakeskus. Ensimmäisessä rakennusvaiheessa Zsariin tulee noin 65 pääasiassa kansainvälistä muoti- ja kodintarvikebrändiä omilla liikkeillään. Kukin liike myy tuotteensa aina 30-70 prosenttia normaalihintoja edullisemmin.

Zsarin rakennus- ja havainnekuvia on ladattavissa osoitteessa
https://www.zsar.fi/en/images

ETUJA & TARJOUKSIA SINULLE

Liity Zsarin sisäpiiriin ja kuulet tarjouksista ja eduista ensimmäisenä.

Tilaa!

Aukioloajat:

  • Ma–Pe: 10–20
  • La–Su: 10–18

Miten perille?

Zsar Somessa: