Zsar Outlet Village

Suomen ensimmäinen aito outlet-kauppakeskus

Täysin muista kauppakeskuksista poikkeava brändivalikoima

Yli 100 kansainvälistä johtavaa muoti-, kauneudenhoito- ja kodintarvike-liikettä

Loppuvuodesta 2018 aukeavasta Zsar Outlet Villagesta tulee ensimmäinen aito outlet-kauppakeskus Suomessa. Se sijaitsee Kymenlaaksossa Vaalimaalla, kivenheiton päässä suurimmalta EU:n ja Venäjän väliseltä raja-asemalta, ja 75-80 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Zsarista tulee Suomen oloissa täysin uudenlainen kauppakeskus – perinteisistä keskuksista se eroaa ennen kaikkea huomattavasti  laadukkaamman ja laajemman valikoiman sekä selvästi edullisempien hintojen vuoksi.

Zsarin kylämäiseen miljööseen tulee kahdessa vaiheessa kaikkiaan noin 110 kansainvälistä ja kotimaista premium- ja luksustason muoti-, koru- ja kodintarvikebrändiä omilla liikkeillään. Kaikkien tuotteiden hinta on aina vähintään 30-70% normaalihintoja alhaisempi. Tuotevalikoima vaihtelee naisten ja miesten kansainvälisistä muotibrändeistä laadukkaisiin ulkoilu- ja urheilumerkkeihin, lastenvaatteista kenkiin, ja kauneudenhoidosta kodin ja keittiön tarvikkeisiin. Joukossa on sellaisiakin brändejä, joita ei Suomessa muualta saa.

Liikkeiden lisäksi Zsarissa on laadukas ravintola- ja kahvilatarjonta, ja se on ympärivuotinen tapahtuma- ja ajanviettopaikka koko perheelle.

Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kussakin liikkeessä myydään vain yhden brändin tuotteita. Tuotteet ovat pääosin edellisen sesongin mallistoa, jolloin ne myydään alennettuun hintaan.

Kaikki tuotteet aina ja joka päivä 30-70% normaalihintoja edullisemmin

75 minuuttia Helsingistä E18-moottoritietä

Avajaiset loppu-vuodesta 2018

Faktat

Jokainen liike on brändin oma lippulaivamyymälä

Täysin poikkeuksellinen ostosympäristö tsaarinajan arkkitehtuurissa

Erinomaiset ravintola- ja kahvilapalvelut

Zsar toteutetaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäisen 12 000 m2:n vaiheen rakentaminen on hyvässä vauhdissa, ja sen 60 liikettä sekä viisi ravintolaa ja kahvilaa aukeavat loppuvuodesta 2018. Toinen vaihe, 8 000 m2 ja noin 40 liikettä avataan 2020-2021. Liikkeet ovat kooltaan 100-600 m2.

Zsar sijaitsee kutakuinkin Helsingin ja Pietarin puolimatkassa, 300 metrin päässä Vaalimaan raja-asemalta. 200 km:n säteellä Vaalimaasta asuu 8,65 miljoonaa asukasta, Helsinki ja pääkaupunkiseutu sekä Pietarin alue mukaan lukien.

Vaalimaa on hyvien yhteyksien päässä Kaakkois-Suomen ja Etelä-Karjalan kaupunkikeskuksista, ja uuden E18-moottoritien valmistuttua helposti myös pääkaupunkiseudun asukkaiden saavutettavissa. Matka-aika Helsingistä moottoritietä Zsarin portille on noin 75-80 minuuttia.

Zsarin nimi juontaa juurensa tsaarinaikaan, jolloin Venäjän keisarit viettivät Kymenlaaksossa kesiään. Tsaareista viimeinen, Nikolai II, johti imperiumiaan Zsarin alueelta käsin useita kuukausia vuodesta hovinsa kera ja muun muassa rakensi alueelle huvipuiston ja tenniskentän.

Zsarin arkkitehtuuri noudattelee Pietarin ja Helsingin ydinkeskustan neoklassista ja empire-tyyliä. Kunkin liikkeen sisäänkäynti on avoimelta kauppakujalta – aivan kuin missä tahansa pikkukaupungissa. Katukäytävä on osaksi suojattu katoksella niin, että sateellakin pysyy kuivana. Katu pidetään talvellakin sulana maalämmön avulla.

Avoinna joka päivä ympäri vuoden

Tapahtumia koko perheelle läpi vuoden

Sujuvasti E18-moottoritietä Zsarin portille

Sijainti

Helsinki-Zsar 75-80 min

Kotka-Zsar 35 min

Lappeenranta-Zsar 50 min

Zsar sijaitsee Kaakkois-Suomessa, Virolahden kunnassa Vaalimaan raja-aseman kupeessa. Vaalimaa on vilkkain EU:n ja Venäjän välinen raja-asema, jossa on vuosittain likimain 3 miljoonaa rajanylitystä.

Matka-aika uutta E18-moottoritietä Helsingistä Zsariin on noin 75-80 minuuttia. Etelä-Karjalasta Lappeenrannan ja Imatran seudulta on matkaa noin 60-100 km.

Zsarissa on noin 1 000 auton ilmainen pysäköinti.